Ga naar hoofdinhoud

Ziengs Retail ziet af van overname Brantano

Onlangs schreven we nog dat Ziengs Retail geïnteresseerd was om Brantano over te nemen. Nu blijkt dat schoenenconcern Ziengs Retail afziet van de overname van branchegenoot Brantano uit België. Brantano was onderdeel van modeconcern FNG, dat eerder deze maand failliet ging.

Eerder deze week gaven Belgische media aan dat Ziengs Retail de grootste kanshebber is om Brantano over te nemen. In het persbericht geeft Ziengs aan: “Wij zijn het proces ingegaan met als doel een doorstart van Brantano te realiseren. In de onderhandelingen met de curatoren is gebleken dat er geen ruimte was om tot uitwerking van een levensvatbaar plan voor de herstart van Brantano te komen. Daarom melden wij dat wij stoppen met onze inspanningen om tot een herstart van Brantano te komen.”

Ziengs Retail wil zich voornamelijk richten op de uitbreiding van Ziengs Schoenen en Scapino. Zo zullen er de komende tijd drie nieuwe Ziengs-winkels en vier nieuwe Scapino-winkels in Nederland worden geopend.

Naar verluidt zijn het Duitse schoenenconcern Deichmann en het Belgische modebedrijf nog steeds geïnteresseerd in Brantano.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top