Ga naar hoofdinhoud

Wintereditie Modefabriek keert weer terug naar de zondag en maandag

Uit het persbericht van de organisatie van modebeurs Modefabriek komt naar voren dat de komende wintereditie zoals voorheen weer op de zondag en maandag zal plaatsvinden.

Afgelopen zomer vond Modefabriek voor het eerst plaats op de maandag en dinsdag. De organisatie maakte deze keuze toentertijd omdat veel grote warenhuizen en merken zaken komen doen op maandag.

Nadat de editie op maandag en dinsdag had plaatsgevonden, verstuurde de organisatie een enquête naar de bezoekers en exposanten van Modefabriek om daarmee de editie te evalueren. Naar aanleiding van de resultaten luidt het persbericht als volgt: “De beslissing om de eventdagen te veranderen, zagen we als een geschikte aanpassing met het oog op de toekomst. Maar we zien in dat de tijd er nog niet rijp voor is. Daarom kiezen we ervoor om deze stap op dit moment niet door te zetten. We vinden het belangrijk gehoor te geven aan een duidelijk verzoek uit de markt. We zien uit naar een goede editie van Modefabriek in januari.”

Modefabriek gaat nu weer terug naar de oorspronkelijke eventdagen, de zondag en maandag. De wintereditie zal dit keer plaatsvinden op zondag 26 en maandag 27 januari 2020.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top