Ga naar hoofdinhoud

Winkelketen Bomont eerste huurder bij vernieuwd stadshuis in Tilburg 

De Zeeuwse winkelketen Bomont zal als eerste huurder van de winkelplint onder het nieuwe stadshuis in Tilburg 700 vierkante meter commerciële ruimte innemen, op de hoek van het Stadshuisplein en de Kattenrug. Volgens algemeen directeur Ron Bouwban de beste locatie van Tilburg.  

Bomont biedt een combinatie van mode en woonaccessoires in een hoger segment. Er wordt veel aandacht aan sfeer en gezelligheid besteed om winkelen leuk te maken en vrijblijvend snuffelen zonder dat er iemand meteen naast je staat. Dat is hetgeen waar Bomont voor staat. Naast de vestigingen in Etten-Leur en Roosendaal wordt de winkel in Tilburg de vierde vestiging van Bomont in Brabant.  

De Bomont winkels in Zeeland zijn toeristisch, die in Brabant meer sfeervol. Daarnaast zijn er ook al 12 jaar online winkels. Met die combinatie geeft Bouwman aan dat zij flexibel konden blijven, ook de afgelopen twee jaar.  

Met de komst van het nieuwe winkelrondje wordt ook Tilburg steeds meer een winkelstad waarvan de directeur begin april de deuren hoopt te openen, maar vrijdag werd alvast symbolisch de sleutel ontvangen van de wethouder Oscar Dusschooten. Blij dat hij in een moeilijke tijd voor ondernemers eindelijk de eerste huurder kon presenteren voor de winkelplint, die al bijna twee jaar leeg staat. De stad zoekt winkelaanbod dat past bij de uitstraling van het stadshuis waarmee de lat hoog gelegd werd.  

Dusschooten durft nog niet te zeggen of er zicht is op een tweede huurder. Ondernemers zijn voorzichtig in deze moeilijke tijden. Er is nog zo’n 1200 vierkante meter vrij in de winkelplint en Tilburg hoopt dit in te vullen met retail en dag horeca.  

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top