Ga naar hoofdinhoud

Winkel Van Beek Lederwaren blijft niets bespaard

Nadat vorige week bekend werd gemaakt dat de winkel van Van Beek Lederwaren aan de Grote Markt in Zwolle sluit, is er afgelopen weekend brand uitgebroken in het filiaal aan de kleine A. Volgens eigenaar Maarten van Beek valt de schade naar omstandigheden mee en had het veel erger kunnen aflopen. Toen de brand uitbrak, waren er geen klanten aanwezig. Het pand was net geheel klaar voor een nieuwe gebruiker.

De vermoedelijke oorzaak van de brand is kortsluiting. Eigenaar Maarten van Beek kreeg van ondernemers uit het naastgelegen pand te horen dat er forse rookontwikkeling was. “Ik ben onmiddellijk begonnen met blussen en had de brand gelukkig snel onder controle, nog voordat de brandweer arriveerde. Volgens Maarten heeft de Zwolse binnenstad echt geluk gehad en had het allemaal veel slechter kunnen aflopen.

Van Beek Lederwaren gaat samenwerken met Travelbags en dat betekent dat de winkel aan de Grote Markt na 80 jaar de deuren sluit. De webshop van Van Beek Lederwaren blijft vooralsnog gewoon online. De klanten van Van Beek Lederwaren zijn van harte welkom in de winkel van Travelsbags aan de Oude Vismarkt in Zwolle.

Beeld: Van Beek Lederwaren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top