Ga naar hoofdinhoud

Wehkamp start later deze maand met retourkosten

Online warenhuis wehkamp rekent vanaf 24 april retourkosten. Het gaat om 50 eurocent per geretourneerd artikel, laat het bedrijf weten op zijn site. Ook worden op termijn retourkosten bij dochteronderneming Kleertjes.com gerekend.

Enkele maanden geleden werd bekend dat wehkamp – na jarenlang retourneren gratis te houden – geld gaat rekenen voor het terugsturen van artikelen. Door de hoge retourpercentages in bepaalde categorieën lopen de retourkosten voor wehkamp aardig op, liet ceo Graham Harris eerder weten aan het AD.

Destijds liet Harris weten dat het een ‘kwestie van maanden was’ voordat dit werd ingevoerd. Een exacte datum kon hij er toen nog niet op plakken. Nu is dat dus wel bekend. Vanaf 24 april moeten klanten gaan betalen voor het terugsturen van pakketjes. Vooralsnog wordt gekozen voor 50 eurocent per teruggestuurd artikel. Aan het AD laat wehkamp weten dat het bedrag kan worden opgeschroefd als het aantal retouren bij het bedrijf niet afneemt.

Naast wehkamp worden op termijn ook retourkosten bij dochteronderneming Kleertjes.com gerekend. Die webshop werd in de zomer van 2021 overgenomen door wehkamp. Wanneer Kleertjes.com exact aan de beurt is, is nog niet bekend.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top