Content voor Ingelogde Gebruikers
FlorrisvanBommel_logo

Webshop Medewerker (m/v) (40 uur) – Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel

WEBSHOP MEDEWERKER (m/v) (40 uur)

Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel – Moergestel

In 1734 werden de eerste Van Bommel schoenen gemaakt. Op dit moment zijn Reynier, Pepijn en Floris van Bommel de 9e generatie Van Bommels die leiding geven aan het familiebedrijf. De filosofie is altijd hetzelfde gebleven: mooie kwaliteitsschoenen maken en verkopen.

Schoenfabriek van Bommel is een Brabants familiebedrijf. We zijn ingericht als platte organisatie met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers hebben binnen hun functieprofiel veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee ook ruimte voor groei en zelfontplooiing. Alle bedrijfsprocessen, van design tot magazijnbeheer en van export tot het runnen van de webshop en de eigen internationale brandstores worden in eigen huis uitgevoerd. Deze grote diversiteit aan werkzaamheden en vakgebieden zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Ons product is traditioneel, onze manier van werken niet.

Functie:
Voor de groeiende webshop zoeken we logistieke talenten! Jij bent samen met het team verantwoordelijk voor het tijdig en juist uitsturen van onze webshop orders. Razendsnel pak jij schoenen in die zijn klaargezet voor je door de orderpickers.
Dagelijks gaan er honderden pakketten via jou naar de klant!

Je werkdagen zijn van 09.00 tot 17.30.
Daarnaast werken we met een variabel rooster waarin je 1 week per maand van 10.30 tot 19.00 werkt.

Wie zoeken we:

  • Je bent enthousiast en gestructureerd
  • Je bent vliegensvlug in je handelingssnelheid
  • Je bent nauwkeurig en kunt zelfstandig werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij:
Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantie dagen, een pensioen, een bonusregeling en niet te vergeten personeelskorting op onze schoenen.

Interesse?
Solliciteer dan via de onderstaande button. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met afdeling HR telefoonnummer 013-5136900

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven