Content voor Ingelogde Gebruikers
(Web)redacteur (studenten Bijbaan) – Junior Media B.v.

(Web)redacteur (studenten bijbaan) – Junior Media b.v.

Heb jij ruime ervaring in het schrijven van artikelen voor de (schoenen)modebranche? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Junior Media B.V. is een uitgeverij van diverse mode(vak)bladen en om ons redactieteam te versterken zijn wij op zoek naar een:

(WEB) REDACTEUR (M/V)

Functieomschrijving:
Je bent gek op (schoen)mode en daarnaast heb je je Instagram verslaving nog nét onder controle. Je voelt je het prettigst achter een toetsenbord en je teksten zijn vaak even grappig als briljant. Ook ben je commercieel ingesteld, werk je gestructureerd en heb je nog nooit een deadline gemist. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Mooi! Dan nodigen we je bij deze uit om te solliciteren naar de functie (web)redacteur.

Junior Media B. V. is namelijk op zoek naar een pittige, hardwerkende, maar bovenal fashionable studente om ons team te komen versterken! Dit houdt in dat jij gaat schrijven voor het online schoenenmodevakblad the right SIZE. De functie is te vervullen vanuit huis, maar ook op locatie.

Enthousiast?
Enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maas van Drie. Mail je CV en enkele artikelen van jouw hand naar maasvandrie@juniormedia.nl.

Onze titels:
Dress the KIDS: www.dressthekids.nl
KIDS fashion mag website: www.kidsfashionmag.nl
KIDS fashion mag magazine: www.kidsfashionmagonline.nl
the right SIZE website: www.therightsizemagazine.nl
the right SIZE magazine: www.online.therightsizemagazine.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven