Ga naar hoofdinhoud

Vinted en Rebelle gaan samen in één tweedehands marktplaats

Vinted heeft onlangs Rebelle overgenomen en zet nu een nieuwe koers in: het Rebelle-platform wordt afgesloten en geïntegreerd in het Vinted-platform, zoals Vinted aankondigt in een persbericht dat recent is uitgebracht. Volgens CEO Adam Jay is het een natuurlijke evolutie voor beide bedrijven om verder te gaan onder één gemeenschappelijke naam.

De sluiting van het Rebelle-platform maakt deel uit van een gezamenlijke strategie om het aanbod van beide platforms samen te brengen op één marktplaats, zoals beschreven in het persbericht. De oprichters van Rebelle behouden een belangrijke positie binnen de Vinted Group en worden erkend als de drijvende kracht achter tweedehands luxe mode.

“Vinted is nu in staat om een breder scala aan items en prijsklassen aan te bieden via een geïntegreerd platform. Dit is ook een significante mijlpaal na de succesvolle lancering van Vinted’s Item Verification service in 2023, terwijl we blijven streven naar verbetering van het hoogwaardige mode-aanbod op Vited,” aldus Jay in het persbericht.

De geleidelijke sluiting van Rebelle is aangekondigd, en gebruikers worden uitgenodigd om tot en met 18 maart 2024 lid te worden van Vinted.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top