Content voor Ingelogde Gebruikers
Vierde Editie Van Gallery Shoes In Düsseldorf Verliep Goed

Vierde editie van Gallery Shoes in Düsseldorf verliep goed

De Duitse schoenenbeurs Gallery Shoes is inmiddels een gevestigde naam. Ook de vierde editie verliep goed en werd drukbezocht. De modefavorieten bestonden onder meer uit bulky sneakers, westernboots en bergbeklimmerboots.

De eerste beursdag verliep wat hectisch door storm ‘Eberhard’. De cateringtent en een hal moesten enige tijd worden afgezet. Daarnaast werd de avondbijeenkomst verschoven naar de maandag. Helaas konden een hoop bezoekers door veiligheidsmaatregelen en hindernissen niet naar de beurs komen.

Ondanks de storm verliep de vierde editie van Gallery Shoes goed. Vooral op zondag en maandag waren er veel bezoekers uit de branche aanwezig. Door het lenteweer in februari ontstonden er stijgende omzetten in de detailhandel en dit was ook te merken op de beurs.

Ruim 550 merken uit 220 landen presenteerden hun collectie op Gallery Shoes in Düsseldorf. Met zo’n 9.800 bezoekers uit de branche is het aantal bezoekers stabiel. Het merkenportfolio van de beurs wordt steeds dynamischer. De volgende editie van Gallery Shoes zal plaatsvinden van 1 t/m 3 september 2019 en van 8 t/m 10 maart 2020.

Website Gallery Shoes: www.gallery-shoes.com

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven