Ga naar hoofdinhoud
VAI VAI

VIA VAI Shoes wordt sponsor van Villa Pardoes

Onlangs heeft VIA VAI Shoes officieel start gegeven aan een samenwerking met Villa Pardoes. Villa Pardoes laat families met een ernstig ziek kind onbezorgd genieten van een week gratis vakantie.

VIA VAI Shoes vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij, zo laat het familiebedrijf weten in een persbericht. “Nederland zou er heel anders uitzien als er geen vrijwilligers zouden zijn voor goede doelen. Het is fijn om buiten onze commerciële doelstellingen tijd te kunnen besteden aan personen die onze hulp kunnen gebruiken. Het geeft ons een gevoel van voldoening om te weten dat je met een bijdrage een gezin blij kunt maken.”

Jaarlijks gaan ze een bedrag doneren waarvan gezinnen met ernstig zieke kinderen een weekje zorgeloos kunnen genieten en even alles kunnen vergeten. In 2019 gaan ze hier al twee gezinnen mee verblijden. Tevens zal het team van VIA VAI Shoes de handen uit de mouwen steken tijdens verschillende vrijwilligersactiviteiten van Villa Pardoes. Op deze manier willen ze maatschappelijke betrokkenheid creëren onder de medewerkers en de samenwerking bevorderen.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top