Content voor Ingelogde Gebruikers

VIA VAI opent morgen de deuren van de allereerste brandstore

Het Nederlandse schoenenlabel VIA VAI opent aanstaande zaterdag de deuren van de allereerste brandstore in de 9 Straatjes in Amsterdam!

Na maanden verbouwing, brainstorm sessies en veel regelen is het eindelijk echt zo ver: Aanstaande zaterdag openen de deuren van de allereerste VIA VAI Brandstore op Hartenstraat 31B.

De VIA VAI Brandstore brengt de wereld van offline en online bij elkaar. VIA VAI gelooft dat deze fysieke winkel het verschil kan maken! Met veel enthousiasme en vertrouwen in de toekomst openen zaterdag de deuren op afspraak. Tijdens deze persoonlijke afspraak treedt de consument letterlijk in de VIA VAI wereld, waar ieder modehart sneller van gaat kloppen.

De VIA VAI Brandstore is geen typische ‘‘shoes next door’’ winkel. De persoonlijke band met de klant staat centraal en het doel is elke vrouw zich thuis te laten voelen. Altijd die extra touch geven waardoor de VIA VAI vrouw zich speciaal voelt, juist in deze tijd is daar nog meer behoefte aan.

VIA VAI kan niet wachten om iedereen in de splinternieuwe winkel te verwelkomen! Hier ontdek je ook de nieuwe huisstijl van VIA VAI, die onlangs is gelanceerd. De nieuwe huisstijl is precies waar VIA VAI voor staat: clean en minimalistisch.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven