Ga naar hoofdinhoud

Versterkte vertegenwoordiging Loints of Holland door Beerens & Shoes

Familiebedrijf Loints of Holland heeft al ruim 95 jaar ervaring in het maken van zeer comfortabele schoenen met een uniek en herkenbaar design. Ondanks dat het bedrijf internationaal actief is, blijft de Nederlandse markt belangrijk. Verdere groei wordt door versterking van Beerens & Shoes gerealiseerd.

Loints of Holland laat weten dat ze naast hun stabiele en trouwe klantengroep een toenemende vraag in de markt hebben vastgesteld. Mogelijk is dit een tegengeluid nu meer (schoenen-)merken verschuiven naar het middensegment. Dit tegengeluid uit zich naar meer vraag tot iets unieks.

Schoenen agentuur Beerens & Shoes is opgericht in 2004 en vertegenwoordigt pure, authentieke en modieuze schoenen in midden tot hoog prijsniveau. Oprichter Jurgen Beerens laat weten dat de samenwerking een bewuste keuze is nadat hij een bepaalde mate van mode moeheid signaleerde. De koper heeft steeds meer oog voor tijdloos en duurzaam, ingrediënten die in het DNA van Loints of Holland zijn gebakken. Vanaf maandag 28 januari biedt Beerens & Shoes de mogelijkheid de Loints of Holland collectie te bekijken.

Website Loints of Holland: www.lointsofholland.com

Website Beerens & Shoes:www.beerensandshoes.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top