Ga naar hoofdinhoud
Hooijer Groep

Vernieuwde showrooms Hooijer Groep

Heb jij de vernieuwde showrooms van de Hooijer Groep al gezien? Er zijn diverse positieve wisselingen geweest binnen de organisatie als op merkniveau. Vanaf 1 mei zijn de volgende zaken veranderd:

Nieuwe merken
In het portfolio van Hooijer Groep zijn inmiddels vier nieuwe merken toegevoegd. Naast Duca del Cosma en Lomer worden nu ook Uzurij en Tenson door de Hooijer Groep vertegenwoordigd.

Grand Café Hooijer
Voor deze fantastische nieuwe merken heeft de Hooijer Groep een flink aantal showrooms verbouwd. Het resultaat is prachtig geworden, dus neem zeker eens een kijkje! Centraal in deze verbouwing is het nieuwe Hooijer Grand Café opgenomen: een uitstekend startpunt voor een collectie-tour door al onze showrooms.

Hooijer Grand Cafe

Duca del Cosma
Wellicht bekend als een typisch golfschoenenmerk, maar je zult zien dat de lifestylecollectie een prachtige aanvulling is op jouw huidige assortiment schoenen. Hoogwaardige materialen en een Italiaanse snit zorgen voor een luxueuze en modieuze uitstraling van dit stijlvolle merk. De subtiele golf-accenten onderstrepen de sportieve genen van Duca del Cosma in elke schoen.

Uzurii
Teenslippers met een verhaal. De slippers worden in Nederland ontworpen door het team van de in Brazilië geboren Shieglee Ferreira dos Santos. De prachtige ornamenten op de slippers worden met de hand vervaardigd. Doordat de vrouwen de slippers thuis produceren kunnen ze ondertussen ook bezig zijn met de zorg voor hun kinderen. Een mooie werkwijze die volledig past bij de MVO-gedachte van Uzurii.

Hooijer Outdoor
Met Tenson & Lomer heeft Hooijer er twee schitterende outdoor merken bij. Met deze twee merken slaan ze een nieuwe weg in en verbreden ze hun aanbod.

image

Tenson
Tenson is in Nederland al bekend bij de consument als ski- en outdoormerk, ook wel fashion en functie in één. Het Zweedse merk bestaat al sinds 1951 en heeft fans over de hele wereld. Voor de broodnodige expertise heeft Tenson Tomas Solin en Thomas Nord als nieuwe management aangesteld, ze hebben beiden 17 jaar ervaring in footwear development bij Salming Performance shoes.

Lomer
Een outdoor merk dat is gevestigd in het Italiaanse Montebelluna. Naast de uitgebreide collectie hoogwaardige hikingschoenen heeft Lomer ook een brede collectie lifestyle schoenen. De hikingschoenen zijn allemaal voorzien van de welbekende Vibram zool die zorgt voor maximale grip. Daarnaast worden veel schoenen gemaakt van Mertex, een hoog kwaliteitsmembraan wat de schoenen een gegarandeerde waterdichtheid en vochtregulering geeft.

Bewonder zeker de nieuwe showrooms van de Hooijer Groep bij jouw bezoek aan CAST.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top