Ga naar hoofdinhoud

Veranderingen in CAST 2022-2

CAST is (bijna) klaar voor de officiële opening van het nieuwe seizoen op maandag 8 augustus! Ook voor aankomend seizoen zijn er weer een aantal veranderingen, verschillende showrooms zijn verhuisd, hebben verbouwd en er zijn nieuwe merken bijgekomen in CAST! 

Nieuw in showroom 433: Loints of Holland
Vanaf 1 augustus 2022 is Loints of Holland te vinden in showroom 433 op niveau 2. Voorheen was dit merk te vinden bij Beerens & Shoes. Loints of Holland is een Nederlands schoenenlabel, dat al meer dan 100 jaar schoenen produceert onder het motto “less is more”. Het karakteristieke, pure design in combinatie met een zeer comfortabele pasvorm maakt Loints onderscheidend en heeft het merk in de loop der jaren vele fans gebracht.

Nieuw in showroom 474: Kersting Agency
In showroom 474 op niveau 2 zijn de volgende merken te vinden: Ströber, Schneider, Lorenzi Shoes, Brunos Firenze.

 

Nieuw in showroom 427: 1st Agency
In showroom 427 op niveau 2 zijn de volgende merken te vinden: Camper, Seboy’s, Inuikii, Lagoa en Wushu.

 

Jenszen verhuisd naar showroom 345
Na 5 jaar is Jenszen men shoes and boots niet meer weg te denken als herenschoenenmerk op de Nederlandse en Belgische markt. Jenzsen vind je vanaf nu in showroom 345.

 

Manexco verhuisd naar showroom 039
Vanaf de start van het nieuwe inkoopseizoen verhuist Manexco naar showroom 039. Het doel van Manexco is om een veelzijdigheid aan merken te brengen die elkaar aanvullen op het gebied van collectie, materiaalgebruik, prijs en bovenal op de mogelijkheid op een goede manier samen te werken met de klant. Onder andere de merken Giulia, Lumberjack en Sweet Lemon zijn terug te vinden in showroom 039.

Restyling showroom Solidus
De showroom van Solidus heeft een nieuwe frisse look gekregen. Ben jij benieuwd naar het eindresultaat? Neem een kijkje in showroom 247.

Nieuw bij Martijn Smits Agenturen: Ca’Shott
Het Deense Ca’Shott Footwear ontwikkelt sinds 2008 schoenen, laarzen en sandalen volgens oorspronkelijk Deens receptuur. Clean Deens design in combinatie met een comfortabele Noord Europese pasvorm maken Ca’Shott tot een uniek product. Vanaf aankomend seizoen ontdek je de collectie bij Martijn Smits Agenturen in showroom 372.

Nieuw bij Nidy: Giossepo woman
Nieuw bij Nidy is het merk: Gioseppo woman. Gioseppo kids blijft bij Antar in de showroom. Ontdek de damescollectie van Gioseppo in showroom 532.

www.cast.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top