Ga naar hoofdinhoud
REVOLTE

Vekemans Agenturen gaat samenwerking aan met REVOLTE

Vanaf augustus vertegenwoordigt Marlou Vekemans van Vekemans Schoenagenturen het rebelse merk REVOLTE in Nederland.

Vekemans is onder meer bekend van Kennel & Schmenger en Waldläufer, en winnaar van de Gouden Schoen 2018.

Marlou Vekemans: “Na jarenlang Kennel & Schmenger te hebben verkocht, werd het tijd voor iets nieuws. We gaan met REVOLTE samenwerken vanwege de persoonlijke klik en de gezamenlijke visie die wij hebben op de collectionering en de positionering van het merk. We bieden met REVOLTE het gehele jaar door nieuwe collecties, hiermee willen we van betekenis zijn voor onze partners.’ Met REVOLTE is Vekemans Schoenagenturen van plan om een rebels lifestylemerk op de markt te zetten. “Een merk als REVOLTE heb je gewoon nodig, positief, rebellerend en toch herkenbaar’, aldus Marlou.

Bij de naam REVOLTE denken veel mensen meteen aan extreem, extravagant en strijden tegen de gevestigde orde. Maar tegenwoordig is de ware rebellie juist tégen de wegwerpmaatschappij! Bij REVOLTE geloven we niet meer in seizoenen en trends. REVOLTE brengt het hele jaar door nieuwe, maar tijdloze capsule collecties en wil op deze manier samen met de retailer bouwen aan een up-to-date collectie. De nieuwste collecties zijn te vinden in de showrooms

in Nieuwegein en Brussel en in de online showroom. Deze online showroom geeft de retailer de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van nieuwe items.

REVOLTE streeft ernaar om hoge kwaliteit essentials te maken voor een nette, eerlijke prijs. Dit is mogelijk door jarenlange ervaring en een netwerk van vertrouwde fabrikanten. En deze formule voor groei is succesvol; intussen zijn we verkrijgbaar in meer dan 100 winkels. Daarnaast is REVOLTE druk bezig om de rebel lifestyle verder te verbreden in de vorm van een eigen streetwear collectie.

Vanaf Augustus staat de nieuwe collectie in de REVOLTE showroom 112, C.A.S.T. te Nieuwegein.

Showroom Nederland:
C.A.S.T. Nieuwegein
Showroom 112
vekemans@revoltefootwear.com
+31161433177

Showroom Belgie:
Trade Mart Brussel
Showroom 258 (Level B)
frank@revoltefootwear.com
+32468022276

Website: www.revoltefootwear.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top