Ga naar hoofdinhoud

Veilig en op afspraak inkopen tijdens de schoenendagen in CAST

Op zondag 7 maart 2021 starten De Schoenendagen. Tijdens de Schoenendagen zijn alle vaste showrooms in Nieuwegein (facultatief) geopend tot en met dinsdag 9 maart. Het is daarom raadzaam om contact op te nemen met de leverancier waar u wilt oriënteren of een order wilt plaatsen. De gastexpo is helaas geannuleerd. Er staan enkele gastleveranciers in diverse showrooms op de 2e verdieping om de reeds gemaakte afspraken te bedienen.

Veilig inkopen
Alle leveranciers in CAST hebben weer hun best gedaan om een sterke nieuwe collectie samen te stellen en deze mooi te presenteren in hun showroom. In CAST wordt er rekening gehouden met hygiënemaatregelen en is er voldoende ruimte om overal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Wij vragen aan bezoekers en exposanten om alle maatregelen in acht te nemen en hierin eigen verantwoordelijkheid te tonen.

Extra leveranciers
Op zondag 7, maandag 8 en dinsdag 9 maart staan er leveranciers in showrooms de tweede verdieping:

· Merrell (showroom 427)
· PME, Cruyff, l’Ascolana & UP (showroom 428)
· Ilse Jacobsen (showroom 428)
· Scapa (showroom 445)

Catering geopend
De catering is elke werkdag geopend voor afhalen. Bestel je lunch gemakkelijk online via de CAST-app of website en kies hoe laat je het af wilt halen. Op zondag 28 februari en zondag 7 maart is de catering ook geopend!

Voor meer informatie zie: www.cast.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top