Ga naar hoofdinhoud
Supreme X Jean Paul Gaultier

Vans onderdeel van de Supreme x Jean Paul Gaultier collectie

Het kledingmerk ging voor haar nieuwste collectie de samenwerking aan met de welbekende Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier. Dat leverde een heel veelzijdig assortiment op. De meest opvallende aanwinst hiervan zijn de twee paar sneakers die ontwikkeld werden met Vans. 

In de collectie is kleding opgenomen als denimjassen, joggingbroeken, sweatshirts en bomberjacks. Voor zowel dames als heren. Maar ook een zonnebril en twee paar Vanssneakers als accessoires. Daarnaast maakt ook een parfum deel uit van de collectie.

Van Jean Paul Gaultier weten we dat hij graag sportieve elementen in zijn ontwerpen verwerkt. Met deze Supremecollectie vindt die sportieve touch zijn weg naar een nieuwe generatie. Natuurlijk versterkt ook de driedimensionale samenwerking met Vans die sportieve focus.

Voor de collectie liet Gaultier zich niet alleen leiden door sportiviteit, maar werd hij voornamelijk geïnspireerd door de uitwisseling van culturen in de straten van Parijs.

De kleding en accessoires die onder Supreme x Jean Paul Gaultier vallen bevatten zodoende streetstyle, sportieve en interculturele elementen.

Beeld: Esquire

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top