Content voor Ingelogde Gebruikers
VanHaren

VanHaren gaat samenwerking aan met Rita Ora

VanHaren strikt na Ellie Goulding, Sylvie Meis en de zussen Kendall en Kylie Jenner nu ook de Britse zangeres Rita Ora. Met haar gaan ze voor de nieuwe herfst-wintercollectie 2019-2020 een samenwerking aan. Het is voor Oris niet de eerste keer. In 2014 heeft ze ook in samenwerking met Adidas al een collectie ontworpen. 

Rita Ora heeft zelf ontwerpen uitgekozen waarmee het designteam een collectie heeft ontwikkeld die bij stijl van de Britse singer-songwriter past. De collectie ligt vanaf augustus 2019 in geselecteerde winkels en is te koop via de webshop.

VanHaren
Afgelopen jaar verkocht VanHaren zeven miljoen paar schoenen. Met 145 winkels in Nederland, 12 in België, een online shop en verkooppunten bij Wehkamp en Bol.com. In Nederland wil de retialer verder uitbreiden. In maart worden er twee nieuwe winkels geopend in Zwijndrecht en Gent. In het najaar staat de opening van de flagshipstore op de Meir in Antwerpen op de planning.

Van Haren wil inzetten op grotere winkels. Zo komt er in het vernieuwde Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne een winkel van 800 vierkante meter waarin de hele collectie verkocht wordt.

Foto: Instagram @ritaora

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven