Ga naar hoofdinhoud

Van Keeken Schoenen trots op predicaat ter ere van 100-jarig bestaan

Schoenenzaak Van Keeken Schoenen is blij met het predicaat dat ze hebben mogen ontvangen ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Het schild pronkt nu op de voorgevel van de winkel, dat alweer 60 jaar is gevestigd in de Van Mandersloostraat.

Op 10 juli jl. heeft Van Keeken Schoenen het predicaat Hofleverancier uitgereikt gekregen uit handen van Jaap Smit, de Commissaris van de Koning van de provincie Zuid-Holland. Kees van Keeken, eigenaar van Van Keeken Schoenen, heeft de oorkonde met trots in ontvangst mogen nemen.

Bewondering voor het bedrijf wordt uitgesproken door burgemeester Spies: “Van Keeken is echt een begrip in Alphen. Het is mooi dat we dit soort bedrijven in Alphen hebben. Alle voorgaande generaties moeten dan ook buitengewoon trots zijn dat vandaag het predicaat voor Hofleverancier wordt uitgereikt. En waar jullie ook trots op mogen zijn is de ontwikkeling die jullie door blijven maken. Van Keeken is meer dan een winkel geworden, waarbij beleving en bedrijf centraal zijn komen te staan.”

Website Van Keeken Schoenen: www.vankeekenschoenen.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top