Content voor Ingelogde Gebruikers

Van Bommel gaat in 2020 verkopen via bol.com, Wehkamp en Zalando

Vanaf 2020 gaat Van Bommel zijn schoenen voor het eerst online verkopen. De schoenen zullen verkocht worden via grote onlinespelers bol.com, Wehkamp en Zalando.

Volgens CEO Reynier van Bommel heeft het bedrijf de verkoop online tegengehouden om de traditionele wholesale-klanten te beschermen. Van Bommel gaat nu echter de verkoop via onlinespelers aan om het distributienetwerk op peil te houden. Daarnaast wijst de topman naar de snelle verandering van de markt, die ook de traditionele retailpartners van de schoenenketen raakt. Van Bommel geeft aan dat de verkoop via grote onlinespelers reclame is voor het merk, wat als gevolg heeft dat consumenten de schoenen van het merk ook eerder in fysieke winkels zullen kopen.

Van Bommel verkoopt ruim 600.000 schoenen per jaar. Het is vooralsnog niet duidelijk welke schoenen uit het assortiment daarvan online worden verkocht. Volgens Van Bommel heeft het veranderende consumentengedrag door de groei van online weinig invloed op de collectie van de schoenenketen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven