Content voor Ingelogde Gebruikers

Brancheadviseur Mode V/M (fulltime)

We zijn op zoek naar iemand die de modebranche door en door kent. Iemand die de branche mee kan nemen in de ontwikkelingen die op de sector afkomen, maar ook iemand die nieuwe initiatieven kan initiëren, aanjagen en verbinden.

Over de functie

Retail transformeert razendsnel. Nieuwe spelers, vervaging in de keten, ander consumentengedrag: het tempo waarin de branche zich moet aanpassen is ongekend hoog. Die verandering maakt het nu juist zo interessant. Ondernemers helpen zit in ons bloed. Dit vraagt dus van ons snel schakelen, kansen zien en ondernemers verbinden.

Als brancheadviseur ken je de modebranche door en door, vanuit retail en/of leveranciers perspectief. Je hebt overzicht op welke thema’s er spelen in jouw branche en hoe de branche ervoor staat. Op basis van deze vraagstukken kom je samen met je multidisciplinair brancheteam tot een gestructureerd brancheplan, waarin zoveel mogelijk leden zich herkennen. Je werkt met je brancheteam naar concrete resultaten toe. Je bent zowel voor de organisatie als voor (grote) modeleden het aanspreekpunt. Je weet modeleden goed te vertegenwoordigen, ook in de (sociale)media.

Je voelt je daarnaast verantwoordelijk voor groei van je branche. Met groei bedoelen we het aantal aangesloten leden én de ontwikkeling van ondernemers zelf die daarvoor gebruik maken van onze producten en diensten.

Ben jij dit?

  • Je bent, samen met stakeholders, een aanjager in het oplossen van branche-issues: zoals scholing, verduurzaming, data en samenwerking
  • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor grote leden (filiaal, RSO’s, groot MKB) en daarom veel op pad
  • Je verbindt belangrijke stakeholders in de modebranche. Ook intern stimuleer je alle samenwerking die nodig is (andere brancheteams, communicatie, dienstverlening, onderzoek etc)
  • Je kan op mede basis van o.a. onze eigen (steeds meer voorspellende) databron een heldere toekomstblik schetsen voor leden

Wat vragen wij van je?

  • Clubgevoel: teamgericht, energie om de branche te vernieuwen, gedreven en een netwerker
  • Inspirerend: empathisch, luistert uitstekend en bent representatief voor en naar de branche
  • Daadkrachtig: overzicht, ondernemend, resultaatgericht, proactief en besluitvaardig
  • Dienstbaar: kan snel schakelen tussen vele projecten en altijd servicegericht voor ondernemers
  • Retailkennis en ervaring opgedaan in de Modebranche en HBO denk- en werkniveau

INretail biedt

Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Je werkt met een enthousiast team binnen een zelforganiserende club die talenten stimuleert en een open cultuur heeft. We bieden uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er wordt hard gewerkt omdat we plezier hebben in ons werk. We zijn ondernemend en maken graag werk van mooie retail. Dit doen we met ruim 70 collega’s vanuit ons inspirerende kantoor in het bosrijke Zeist. We werken ook thuis. We organiseren regelmatig activiteiten en uitjes om elkaar te zien en te spreken. Van een online escaperoom, wijnproeverij tot een tennistoernooi en een mountainbiketour door de omgeving. Kortom: past deze baan bij jou, dan ben je meer dan welkom bij onze club.

Krijg je zin in een kennismaking?

Stuur jouw motivatie en CV aan Suzanna Heuff, E sheuff@inretail.nl of bel/mail voor meer informatie naar Bert Jan van der Stelt M 06-51811876, E bjvdstelt@inretail.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven