Ga naar hoofdinhoud
Invito

Unlimited Footwear Group verkoopt aandelen Le Ballon en Invito

De Unlimited Footwear Group (UFG) heeft de aandelen in Invito en Le Ballon verkocht. UFG had in 2016 een aandeel verworven in de retailketens Le Ballon en Invito om de veranderende dynamieken binnen de retailbranche van dichtbij te kunnen ondervinden.

Om een optimale focus te kunnen houden op de wholesale activiteiten heeft UFG besloten haar belang in Le Ballon en Invito over te dragen aan de huidig zittende directeur P. van den Hurk om hem in staat te stellen, ongeremd door een grootaandeelhouder, de retailactiviteiten binnen Le Ballon en Invito zelfstandig voort te zetten. De overdracht heeft inmiddels in goed harmonie plaatsgevonden.

In de afgelopen jaren heeft UFG, haar portefeuille, naast de merken Bullboxer, REHAB, Bjorn Borg en Gaastra verder uitgebreid met het verkrijgen van nieuwe licentie- en distributiecontracten van onder andere New Zealand Auckland, Supertrash, Gaastra, Karl Lagerfeld, Kawasaki en G.H. Bass.

Met eigen design-, productie-, verkoop- en marketingteams voor de verschillende merken en private- label, alsmede een duidelijk geformuleerde digitale strategie, zal UFG verder blijven investeren in het optimaal bedienen van haar retailklanten in inmiddels ruim 50 landen.

De verkoop van aandelen Le Ballon en Invito passen volledig binnen de strategie van UFG om haar positie op de schoenenmarkt verder te verstevigen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top