Ga naar hoofdinhoud
Unlimited Footwear Group & GAP kondigen nieuw licentie partnerschap aan

Unlimited Footwear Group & GAP kondigen nieuw licentie partnerschap aan

Unlimited Footwear Group (UFG) kondigt in een persbericht aan een nieuw licentie partnerschap aan te gaan samen met Gap Inc.

Het partnerschap betekent dat UFG en Gap samen zullen werken aan designs, productie en de distributie door de hele EU, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Scandinavië.  Uit een persbericht blijkt dat de eerste schoencollectie van UFC en Gap iconische, strakke en toegankelijke designs zal bevatten en rond de lente/zomer van 2023 gelanceerd zal worden.

Bart van Helvoirt, CEO van UFG, geeft in het persbericht aan enorm enthousiast te zijn over de toevoeging van Gap aan hun licentieportfolio. Ook vertelt hij vastberaden te zijn om de ruim 30 jaar ervaring die UFG heeft, te gebruiken om de merkbekendheid en het internationale bereik van Gap te vergroten.

Ook Adrienne Gernard, Managing Director van International, Global Licensing en Wholesale bij Gap, uit haar enthousiasme over de samenwerking tussen de twee. Zo geeft ze aan dat deze licentiepartnerschap mogelijkheden biedt om de niet-kledingcategorieën van Gap te laten groeien en om Gap neer te zetten als een lifestyle-merk “voor alle fasen in het leven van de klanten.”

The Heritage Footwear Company, onderdeel van UFG, zal de Gap Footwear collecties beheren en is van plan twee collecties per jaar te lanceren.

Voor contact:
Unlimited Footwear Group
Grotestraat 2
5141 HA Waalwijk
The Netherlands

The Heritage Footwear Company
Maliebaan 92
3581 CX Utrecht
The Netherlands

rutger.jansen@unlimitedfootweargroup.com
+31 (0)416 330 029
unlimitedfootweargroup.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top