Ga naar hoofdinhoud

Unlimited Footwear Group breidt merkportfolio uit met BRAEND

Unlimited Footwear Group heeft haar uitgebreide merkenportfolio verrijkt met de overname van weer een nieuw label, BRAEND herenschoenen.

Sinds 2001 staat BRAEND bekend om vakmanschap, hoge kwaliteit, sterke identiteit en perfecte pasvorm. BRAEND is opgericht door Jasper van der Velden, die betrokken blijft als managing director en eindverantwoordelijke voor de collecties. De nauwe samenwerking zal er voor zorgen dat de toekomstige collecties trouw blijven aan de typische BRAEND look en feel.

Unlimited Footwear Group is erg enthousiast over deze nieuwe aanwinst en streeft ernaar om, via haar eigen internationale distributienetwerk met verkoop in meer dan 52 landen, BRAEND nog verder uit te breiden.
Net als bij alle andere merken van de Unlimited Footwear Group, zal het volledige ontwerp-, inkoop-, productie-,
distributie- en marketingproces onder de vlag van Unlimited Footwear Group vallen, te beginnen met de lancering van schoenencollecties voor het AW21- en SS22-seizoen.

Contact
Voor vragen of verzoeken met betrekking tot deze samenwerking en BRAEND kunt u contact opnemen met Unlimited Footwear Group. Dit kan telefonisch of per mail.

Unlimited Footwear Group BV
Grotestraat 2
5141 HA Waalwijk
+31(0)416 330029

info@ unlimitedfootweargroup.com
www.unlimitedfootweargroup.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top