Ga naar hoofdinhoud

Unlimited Footwear Group B.V. in surseance

Het Nederlandse schoenenbedrijf Unlimited Footwear Group B.V., handelend onder de naam The Heritage Footwear Company, is momenteel in surseance van betaling volgens het openbare insolventieregister.

Op dit moment zijn ook verschillende dochterondernemingen, waaronder Unlimited Footwear Midco B.V., Trend Design Shoe Fashion B.V., Shoes Unlimited B.V., Bullboxer B.V., Next Level Brands B.V., Oakland Bay B.V., Huntington Beach B.V. en Hawick 1874 B.V., betrokken bij de surseance. Sommige dochterondernemingen zoals Nubikk en Rehab zijn echter uitgesloten van de surseance.

Het bedrijf zal op 14 mei een plan presenteren aan crediteuren voor goedkeuring. De oorzaak van de surseance is nog niet bekend en een woordvoerder van Unlimited Footwear Group heeft nog geen commentaar gegeven.

Op dit moment zijn de websites van alle merken die onder de groep vallen, zoals Bullboxer, Rehab, Nubikk, Gaastra, Braend en Supertrash, niet actief. Unlimited Footwear Group ontwerpt, koopt en distribueert schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen, met 13 merken in het portfolio, waarvan zes eigen merken.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top