Ga naar hoofdinhoud

UGG lanceert ‘shoe refurbishment’ programma

‘Uggrenew’, het programma waarmee de laarzen van Ugg’s een nieuw leven in worden geblazen. Het programma is exclusief beschikbaar voor klanten uit de VS. In samenwerking met schoenreparatiebedrijf NuShoe, worden er drie niveaus van reparatieservice aangeboden aan de Ugg-bezitter.  

Elk niveau omvat een stoomreiniging van de schoenen waarmee vlekken en geuren verwijderd worden en het leer wordt geconditioneerd. Met het programma ‘Renew’ zal de schoen een complete handgemaakte restauratie ondergaan, inclusief nieuwe binding. ‘Renew’ & ‘Restore’ verzorgen beide verse buitenzolen. Het goedkoopste niveau, ‘Refresh’, richt zich uitsluitend op het wassen van de schoen.  

‘Uggrenew’ is bedoeld om de levensduur van de favoriete laarzen van haar klanten te kunnen verlengen met het gebruik van authentieke materialen van het merk. Het merk streeft ernaar meer prioriteit te geven aan de lange termijnwaarden van producten, om zo ook bij te kunnen dragen aan het verbeteren van mens & milieu.  

De capaciteit van NuShoe is momenteel beperkt met 100 schoenen per dag. Het label laat echter weten dat ze van plan zijn om het programma op te schalen tot een kwart miljoen per jaar.  

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top