Ga naar hoofdinhoud
Tom Dumoulin directeur-eigenaar van Dumco

Tom Dumoulin nieuwe directeur-eigenaar van Dumco

Dumco, totaalleverancier van de schoenen- en lederwarenindustrie krijgt een nieuwe directeur-eigenaar. Dit is niemand minder dan Tom Dumoulin. 

Dit blijkt uit een persbericht van het bedrijf. Tom Dumoulin zal de rol overnemen van zijn vader Jan Dumoulin, die het bedrijf al sinds 1998 runt. Wel zal vader Jan nog steeds aan het roer staan van het bedrijf, alleen nu dus samen met zijn zoon.

Inmiddels zal Dumoulin alweer de vierde generatie uit de familie zijn die leiding zal geven aan het bedrijf. Ondanks dat het familiebedrijf al 94 jaar van generatie op generatie werd doorgegeven, was het voor Dumoulin nooit vanzelfsprekend dat hij deze rol op zich zou nemen. Zo gaf hij aan na zijn studie eerst te willen proefdraaien bij het bedrijf “om te ontdekken hoe het is.” Dit heeft hem intrinsieke motivatie gegeven om het bedrijf voort te zetten.

Dumoulin wil zich vooral focussen om het bedrijf te moderniseren en om het toekomstbestendig te houden. Hij wil o.a. een digitaliseringsslag maken en met de eigen merken Mysole en Medisole een grotere plek in de markt veroveren. Kort gezegd, “Wat goed is, goed houden en inzetten op de kansen die er zijn.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top