Ga naar hoofdinhoud

Tip: Gallery SHOES, de beurs gaat gewoon door zoals gepland

De zesde editie van Gallery SHOES, dat van zondag 8 tot dinsdag 10 maart 2020 plaatsvindt in Düsseldorf, gaat na intensief overleg gewoon door zoals gepland. De nodige veiligheidsmaatregelen zijn uitgebreid met Areal Böhler besproken en zijn gebaseerd op aanbevelingen van het Robert Koch Institute en de afdeling Volksgezondheid van de stad Düsseldorf. Het is dé beurs voor de internationale schoenenindustrie die je niet mag missen!

Gallery SHOES gaf ons als reactie “Veiligheid van exposanten, bezoekers en partners is voor Igedo Company altijd top prioriteit, dus kunt u van de organisatie een hoog niveau van hygiëne, veiligheid en medische zorg ter plekke verwachten. We houden nauw toezicht op actuele ontwikkelingen en zijn in direct contact met de gezondheidsautoriteiten. De organisatie heet dan ook iedereen van harte welkom in Düsseldorf!” Download hier uw e-ticket in de ticketshop.

Nieuw toegevoegd dit jaar is de ‘Buyers Lounge’ in de ‘Pump Room’, een ontmoetingsplek voor internationale om te netwerken en te ontspannen op het evenement. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes kun je genieten van de moderne uitstraling. Ook kun je gebruik maken van de WiFi en oplaadpunten voor je telefoon.

Strategisch gepositioneerd, zullen alle shows en events plaatsvinden in het ‘Altes Kesselhaus’. De geselecteerde shows voor The Gallery, die twee keer per dag plaatsvinden, zullen de laatste trends presenteren van de nieuwste dames- en herenkleding voor herfst/winter 20/21 vanuit alle zones (COMFORT, PREMIUM, CONTEMPORARY en URBAN).

Voor gedetailleerde informatie over Gallery SHOES vindt u op de website. In de Brandbox vindt u een overzicht van alle exposanten en merken van Gallery SHOES in maart 2020.

Website Gallery SHOES: www.gallery-shoes.com

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top