Ga naar hoofdinhoud

Timberland en Palladium maken een comeback

What’s hot and happening? We kennen natuurlijk allemaal de populaire modellen van Dr.Martens, die je het gehele jaar door blijft zien. Aankomend seizoen wordt er plaats gemaakt voor een heuse comeback van de Timberland en Palladium Boots. Tijdens de uitzending van RTL Boulevard op 24 maart werden beide modellen onder de loep genomen en werd er uitgebreid gesproken over de comeback.

De bekende Timberlands en Palladium Boots, die voornamelijk in de 90s een dikke hit waren, zijn nooit echt verdwenen uit het dagelijkse modebeeld. Zo zagen we deze bekende stappers door de jaren heen veel terugkomen in videoclips bij grote artiesten als J-Lo, Beyonce en Rihanna. De herkenbare looks van de boots vormen niet alleen een mooie basis van iedere outfit, maar staan ook bekend om hun comfortabele eigenschappen. Dit maakt deze modellen een musthave in iedere garderobe om op terug te kunnen vallen.

Nu we door de coronacrisis massaal aan het wandelen zijn geslagen, is dit de perfecte timing voor deze comfortabele en trendy boots om opnieuw hun intrede te doen. Zo reageert ook Nikkie Plessen in de aflevering positief op de comeback. In de aflevering geeft ze aan dat de eerste schoen waar ze ooit voor heeft gespaart, een Palladium was.

Wil je het hele fragment van RTL Boulevard terugzien? Klik dan hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top