Content voor Ingelogde Gebruikers

Tico Schneider per 1 maart nieuwe Algemeen Directeur van Ziengs Schoenen

Familiebedrijf Ziengs Schoenen laat in een persbericht weten dat Tico Schneider per 1 maart 2021 de nieuwe Algemeen Directeur van Ziengs Schoenen wordt. Schneider volgt Edward Doornbos op.

Voorheen werkte Schneider als Internationaal Inkoopdirecteur bij de Sligro Food Group. Ook is hij werkzaam geweest als directeur van Hema Nederland en heeft hij daar negentien jaar gewerkt binnen de inkoop, verkoop, franchise en e-commerce.

Doornbos verlaat het bedrijf omdat hij graag een nieuwe uitdaging wil aangaan. Hij is de afgelopen vijftien jaar werkzaam geweest voor Ziengs Schoenen, waarvan de laatste vijf jaar als Algemeen Directeur. “Als Algemeen Directeur van Ziengs Schoenen heb ik samen met het team grote stappen kunnen zetten om mee te veranderen met de snel veranderende retailwereld. De hard groeiende online omzet is daarvan een prachtig voorbeeld. Het afgelopen jaar was het een forse uitdaging om het bedrijf door de coronacrisis te loodsen. Door de start van de vaccinaties komt de haven nu in zicht en gelukkig wordt 2021 weer een normaler jaar. Dat maakt dat ik het nu een goed moment vind om het stokje over te dragen aan Tico Schneider”, aldus Doornbos.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven