Ga naar hoofdinhoud
Sissy-Boy Laren

Termeer Groep geeft duidelijkheid over toekomst Sissy-Boy

Eerder berichtten we dat Termeer Groep Sissy Boy zou overnemen. Destijds was nog onduidelijk in hoeverre Sissy-Boy in de vorm van voor het faillissement zou blijven bestaan. Nu maakt het bedrijf bekend wat zij precies van plan is met de webshop, het personeel en de winkels.

CEO Ward Termeer laat weten dat de prioriteit momenteel ligt bij de winkels, de huurcontracten en het personeel. Wij willen dit mooie merk in het Nederlandse straatbeeld houden en daar gaan we alles aan doen.

Concreet vertaalt zich in de ambitie om 40 van de 45 Sissy-Boy winkels open te houden. Tachtig procent van het personeel blijft aan. Daarnaast zullen de Belgische activiteiten van het merkt voortgezet worden. Op haar website meldt Sissy-Boy bovendien dat hard wordt gewerkt aan een nieuwe webshop. Die zal wellicht binnen korte tijd weer open gaan.

Sissy-Boy ging failliet nadat een potentiële koper van het merk onverwachts besloot het overnameproces stop te zetten. Voormalig eigenaar Brand Retail Group (BRG) zag zich daarna genoodzaakt om voor Sissy-Boy uitstel van betaling aan te vragen.

Na faillissement zag de curator in familiebedrijf Termeer Group de perfecte nieuwe eigenaar. Die Sissy-Boy in tegenstelling tot Brand Retail Group wel een succesvolle toekomst kon bieden.

Beeld: Sissy-Boy

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top