Ga naar hoofdinhoud

SundaySchool verhuist naar Expo Greater Amsterdam

SundaySchool verhuist naar Expo Greater Amsterdam

SundaySchool wordt volledig in een nieuw jasje gestoken. De aankomende 10e editie van de kindermodebeurs, is op maandag 15 januari, zo geeft de organisatie vandaag in een persbericht weg.

Nieuwe locatie
De beurs verhuist naar een nieuwe locatie. Namelijk EXPO Greater Amsterdam, naast Schiphol. Overzichtelijk met veel daglicht en goede parkeermogelijkheden.

Nieuw format
SundaySchool gaat weer terug naar 1 dag; Niet meer op zondag, maar op maandag van 10:00 tot 19:00 uur, dus reizen ná de spits. Daarmee inspelend op de wensen van de inkopers en winkels.

Nieuw logo en design
Bij een nieuw concept hoort ook een nieuw uiterlijk. Zo willen ze blijven inspireren en meegaan met de toekomst. “Wat goed was blijft, zoals de kwaliteit, inspiratie en service. Gemakkelijk bereikbaar, vanuit Schiphol zelfs binnen tien minuten met de snelbus. Met voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur en met een breed aanbod”, aldus Sunday School.

“Een aantal merken hebben hun deelname al toegezegd, uiting gevend aan de wens om weer één leidende kinderbeurs te hebben binnen de Benelux”, Het nieuwe concept maakt het ook voordeliger (€ 95,-/m2) om deel te nemen

SundaySchool blijft merken aanmoedigen hun eigen stand aan te kleden.” We hebben het over merk en beleving. Indien het alleen over het product gaat, blijft het lastig je te onderscheiden in tijden van minder logo uitingen op de producten” aldus de organisatie

Deelnemen of meer informatie?
Rob de Vos
+31 6 201 35 293
info@sunday-school.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top