Ga naar hoofdinhoud

Succesvolle eerste editie PREVIEW KIDS CAST

De eerste succesvolle editie van PREVIEW KIDS vond maandag voor het eerst plaats in het CAST-gebouw in Nieuwegein. CAST, heeft na de succesvolle edities voor dames- en herenmode nu ook Preview Kids aan haar portfolio toegevoegd. De eerste editie vond plaats in het Cast-gebouw in Nieuwegein en belooft meer voor de toekomst.

De beursvloer, verdeeld over twee verdiepingen, verwelkomde meer dan 150 merken, waarmee voor het eerst een Preview-beurs twee verdiepingen telde. De bezoekers werden bij binnenkomst getrakteerd op een ‘winter wonderland’ met dwarrelende sneeuwvlokken en een vriespunt in Nieuwegein.

In tegenstelling tot andere beurzen is er op Preview Kids geen specifieke verdeling gemaakt op basis van leeftijden of maten. Merken bedienen immers vaak diverse leeftijdsgroepen. Van babykledingmerk Bess met babypakjes in olijfgroen, beige en aardekleuren tot meisjescollecties van Ai&Ko en bekende merken als Jack & Jones Junior, Scotch & Soda en Levi’s op de tweede etage. De beurs biedt een scala aan kleding voor kinderen van nul tot veertien jaar.

PREVIEW KIDS lijkt een welkom initiatief te zijn in een kindermodebeurslandschap dat de afgelopen seizoenen enkele wijzigingen heeft ondergaan, met verschuivingen en annuleringen bij andere beurzen zoals Modefabriek en Sunday School.

Voor kindermode-inkopers is Preview Kids een overzichtelijke en laagdrempelige beurs. Inkopers van Wehkamp en Kleertjes.com prijzen de mix van merken en de no-nonsense uitstraling van Preview Kids.

De volgende kindereditie staat gepland op 24 juni 2024. CAST

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top