Content voor Ingelogde Gebruikers

Store Manager bij A fish named Fred

Vind jij de 9 straatjes de allerleukste buurt om in te werken en word jij blij van de dynamiek, sfeer en diversiteit van deze karakteristieke plek in hartje Amsterdam? Ben jij daarnaast een kleurrijk persoon met leidinggevende kwaliteiten en help jij elke klant graag aan een mooie outfit met bijbehorende accessoires? Dan is A fish named Fred opzoek naar jou als nieuwe store manager!

Even voorstellen: Ik ben A fish named Fred en ik voeg kleur toe aan de grijze grauwe wereld. Ik ben inmiddels 7 jaar oud en in 28 landen verkrijgbaar als een kleurrijk en uniek lifestyleconcept voor mannen. Ik pak veel dingen net iets anders aan waardoor ik de mensen om me heen altijd weet te verassen met originele acties en samenwerkingen met andere merken. Productcategorieën als shirts, blazers, gilets, pullovers, chino’s, caps, underwear en schoenen worden compleet gemaakt met sokken sieraden, horloges, bier en wijn.

Als store manager bij A fish named Fred is het belangrijk dat je “outgoing” bent en makkelijk contact maakt met binnenlopende klanten. Je bent klantvriendelijk en hebt een enthousiaste uitstraling. Je doet niet alleen je best om een winkelende klant naar huis te laten gaan met een product waar hij of zij gelukkig van wordt, maar je geeft de klant ook de complete A fish named Fred experience mee. Je kunt jezelf goed identificeren met de uitstraling van A fish named Fred dus het is voor jou geen probleem om dit over te dragen! Ook is het jouw verantwoordelijkheid om een parttimer en een weekendhulp te coachen en te ondersteunen. Je hebt financiële vaardigheden en rapporteert aan het A fish named Fred hoofdkantoor. Je bent stressbestendig en punctueel. Voor deze functie zal je 40 uur per week aan de slag gaan op verschillende tijden. Je werkt doordeweeks, ’s avonds en in het weekend.

Daarnaast ben je alsstore manager verantwoordelijk voor het opstellen van verkoopdoelen en het constant blijven verbeteren van de resultaten, het delen van jouw kennis over A fish named Fred om de verkoop en het klantcontact naar een hoger niveau te tillen, het coachen, trainen en inspireren van parttimers, content creëren voor de social media kanalen, voorraadbeheer, bijbestellingen/inkoop samen met de brand manager, kassa-afdracht, dagelijkse financiële rapportage aan het hoofdkantoor én styling van de winkel met de juiste ‘fishy look en feel’.

A fish named Fred biedt jou ontwikkelingsmogelijkheden in de sales, een dynamische werkomgeving met verantwoordelijke en diverse taken, een aanstelling voor bepaalde tijd, welke zij met plezier verlengen als je resultaten goed zijn, een kans om jezelf op professioneel niveau te ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf, het managen van de goederenstroom, een marktconform salaris en een gezellige werksfeer met leuke collega’s op het hoofdkantoor.

Heb jij eenrelevante werkervaring op de winkelvloer, ben je niet afwachtend maar trek je de stoute shoenen aan, ben je communicatief sterk, commercieel ingesteld en heb je een vlotte babbel? Solliciteer dan hier!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven