Ga naar hoofdinhoud
Doel: adat trekken van de lezer

Kooptip: Stijlvol en Corona-proof met MasksForAll!

Ideaal voor in de winkels: gezichtsmaskers voor het hele gezin die in het teken staan van milieuvriendelijkheid, economisch en liefdadigheid. Niet te vergeten, de gezichtsmaskers van MasksForAll zijn ook super fashionable door de 13 verschillende designs.

Momenteel het perfecte cadeautje voor de klant en zijn of haar gezin. De maskers zijn te verkrijgen in vier maten (vanaf 2 jaar tot volwassenen). Ook zijn ze wasbaar, herbruikbaar en beschikken ze over nieuwe filters. De gezichtsmaskers zijn geproduceerd in de EU en voldoen aan de specificatie UNE0065:2020. Momenteel het perfecte cadeautje voor de klant en zijn of haar gezin. De inkoopprijs bedraagt €4,70 met de daar bijhorende adviesverkoopprijs van €9,95 (volledige betaling vooraf). De mondkapjes zullen binnen 2 of 3 weken worden geleverd. Dus wees er snel bij want OP = OP!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christina fashion Agenturen via onderstaand mailadres of telefonisch op het nummer: 06-52436902. Bestellingen gaan via een bestelformulier die u toegestuurd kunt krijgen na aanmelding.

Verkoopinformatie:

Anita Makkinje
Christina Fashion Agenturen
M: +31 652436902
E: anita@christinafashion.nl
W: www.christinafashion.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top