Content voor Ingelogde Gebruikers
SIZE - vacature Bullboxer & UFG

Stage Marketing & E-Commerce bij UFG

Het Nederlandse modebedrijf Unlimited Footwear Group (UFG) dat actief is in de fast-fashion schoenenmarkt zoekt een Stagiair Marketing & E-Commerce die het UFG-team zal gaan ondersteunen.

Als stagiair zal jij de marketingafdeling van het groeiende schoenenmerk Bullboxer gaan versterken met werkzaamheden als het creëren van content voor social media, het onderhouden van de website, het organiseren van fotoshootings en het opstellen van marketingmateriaal voor B2B klanten. Het is een klein, jong en ambitieus team waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief.

UFG verwacht van jou dat jij een mbo/hbo-opleiding hebt afgerond in (mode-)marketing, communicatie of vormgeving, dat je affiniteit hebt met fashion, social media, content en e-commerce, dat je creatief bent en verstand hebt van vormgeving en communicatief uitstekende schriftelijke vaardigheden hebt in Nederlands en Engels. Ervaring met Word, Excel, PowerPoint en Photoshop is een pré.

UFG biedt jou een werkplek aan van 40 uur in de week voor minimaal drie maanden. Word jij enthousiast van de vacature en lijkt het je een spannende uitdaging? Mail met één druk op de knop je motivatiebrief en CV naar hrm@unlimitedfootweargroup.com.

Website UFG: www.unlimitedfootweargroup.com

Website Bullboxer: www.bullboxer.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven