skip to Main Content
Stage International Marketing Bij OMODA

Stage international marketing bij OMODA

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage op marketinggebied vanaf augustus/september 2019 bij een moderetailer. Dan is deze vacature bij OMODA misschien iets voor jou.

Wat ga je doen?
Met het marketingteam van OMODA zet je nieuwe emailcampagnes op en onderhoud je de social media kanalen. Daarnaast analyseer en optimaliseer je emailcampagnes en denk je mee over A/B testen voor op de social media. Niet alleen met Nederlandse marketingspecialisten werk je samen; je overlegt ook met de internationale marketingteams in Duitsland en België.

Wat vraagt OMODA van jou?
Je volgt een HBO-of WO-opleiding in de richting van international business/marketing. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen rondom online marketing. Ook bezit je de volgende drie eigenschappen: je bent zelfstandig, flexibel en houdt van aanpakken. Bij een internationale stage als deze is het bovendien van belang dat je goed Engels spreekt. Het beheersen van Duits en/of Frans is een pré. Tot slot: je kunt creatief schrijven en je wordt enthousiast van cijfers.

Wat biedt OMODA jou?
Uiteraard een veelzijdige en leerzame stageperiode. Daarnaast een leuke werksfeer. Zoals gezegd bovendien afwisselende werkzaamheden. Dat komt allemaal samen op een mooie werkplek, mét uitzicht op de Westerschelde. Als beloning voor je stage krijg je een stagevergoeding. Net als 20 procent personeelskorting op de hele collectie.

Over OMODA
Binnen de retail is OMODA marktleider voor de schoenenliefhebber. Het is een financieel gezond bedrijf dat snel groeit en daarmee door blijft ontwikkelen. De collectie is uitgebreid en het merkaanbod groot. Er zijn 23 OMODA-winkels en een eigen webshop. Binnen het OMODA-hoofdkantoor is de afdeling Marketing een jong en ambitieus team waarin eigen kennisuitbreiding, ontwikkeling en verantwoordelijkheid erg belangrijk zijn.

Solliciteren?
Denk je bij het lezen van deze vacature dat deze marketingstage jou op het lijf geschreven is. Solliciteer dan via dit sollicitatieformulier.

Beeld: OMODA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top