Content voor Ingelogde Gebruikers

Social Marketing Communicatie Specialist bij UFG

Door de sterke online groei en de intensievere samenwerking met de retail partners, is het Nederlandse modebedrijf Unlimited Footwear Group (UFG) voor de afdeling Marketing op zoek naar een talent op online marketinggebied.

Binnen deze functie zal je aan het werk gaan voor REHAB Footwear en ben jij de echte doener van het team. Want na de brainstorm/briefing neem jij de uitvoering op je. Je gaat nauw samenwerken met de rest van het marketingteam. UFG is op zoek naar een gedreven iemand met een passie voor schoenen/mode die REHAB Footwear naar een hoger niveau kan brengen. Werkzaamheden die je tegen zult komen binnen deze functie is het creëren van content voor alle kanalen (Instagram, Facebook, blogs, nieuwsbrieven, etc.), het inzetten van campagnes op social media, het organiseren van events, het coördineren van fotoshoots en het creëren en coördineren van producttitels, omschrijvingen en andere specificaties voor REHAB Footwear.

UFG verwacht van jou een relevante hbo-opleiding, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré), een grote interesse en gevoel voor social media, marketing en communicatie, een teamplayer die niet bang is voor eigen verantwoordelijkheden en ruime ervaring met Adobe Photoshop en Microsoft Office.

UFG biedt jou een superleuke, afwisselende en uitdagende functie voor minimaal 32 tot maximaal 40 uur in de week. Ben je geïnspireerd door het bedrijf en de functie? Mail je CV en een korte toelichting naar hrm@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo.

Website UFG: www.unlimitedfootweargroup.com

Website REHAB Footwear: www.rehabfootwear.com

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven