Ga naar hoofdinhoud

Smartdeal Shoe Agency verwelkomt nieuw merk

Wij hebben jullie in de nieuwste SIZE geïntroduceerd aan Raymond Wiegerinck en zijn bedrijf ‘Smartdeal Shoe Agency’. Raymond heeft vrij recentelijk vier veganistische schoenmerken onder zijn vleugels genomen. Afgelopen week heeft hij een nieuw merk aan zijn portfolio toegevoegd, genaamd ‘Vesica Piscis’.

Vesica Piscis wil enkel veganistische schoenen produceren en op de markt brengen. De kernwaarden van het merk zijn dan ook ‘recycled’, ‘organic’, ‘vegan’ en ‘recycable’. Er wordt bij de productie van de in Spanje handgemaakte schoenen bijvoorbeeld geen lijm of leer gebruikt. Er wordt zelfs qua locatie gedacht aan de puntjes op de i, want hun hoofdkantoor is gesitueerd in een kraakpand. Dit voornamelijk om de aankoopprijs voor de consument zo laag mogelijk te houden.

Ook bij de productie van de schoenendozen wordt rekening gehouden met het milieu.  Zo worden de schoenendozen met bijna 67 procent minder materiaal gemaakt. Als laatste mooie feit wordt een percentage van het aankoopbedrag gedoneerd aan Libera, de Animal Rights Association.

Website merk: https://vesicapiscisfootwear.com/en/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top