Ga naar hoofdinhoud

Skechers lanceert Premium Limited Edition Heritage-collectie

Op 15 november heeft Skechers wereldwijd de Premium Limited Edition Heritage-collectie gelanceerd. De collectie bestaat uit vijf modellen en is gebaseerd op de Skechers Energy en D’lites. De sneakers zijn geproduceerd met luxe materialen en hebben de iconische chunky zool.

De president van Skechers, Michael Greenberg, laat weten dat de consument voortdurend op zoek is naar het nieuwste hot item. Dit is de basis voor de Skechers Premium Heritage-collectie geworden. De sneakers zijn stuk voor stuk gemaakt van goede materialen met speciale details.

De Skechers Energy – Captains View is een vernieuwing van de originele sneaker met rode luipaardprint, kwastjes, blauwe overlays en een touwkraag. De Skechers D’Lites – Golden Idea is er één met een subtiele maar toch luxe look van zacht zwart leer en een goudkleurige ketting. Dan is er nog de Skechers D’Lites 3.0 – Cheetah Queen, deze is in twee looks beschikbaar. Eenmaal in rood en wit, maar beide met de kleurige cheeta-print. Ten slotte is er nog de Flashy Stud, in een witte of zwarte uitvoering met strass slangenhuidprint en het D’Lites-logo van studs.

Website merk: https://www.skechers.com/en-us/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top