Ga naar hoofdinhoud

Skechers en bandenbedrijf Goodyear slaan handen ineen voor schoenencollectie

Schoenenmerk Skechers en internationaal bandenbedrijf gaan samenwerken. Skechers zal een rubber technologie van Goodyear meenemen in de zolen van de schoen. Dit verhoogt de grip van de schoen, wat zal resulteren in meer stabiliteit.

Hoewel de zool eerst enkel op drie loopschoenen zou worden toegepast, wordt de zool nu opgenomen in een breder assortiment. Goodyear heeft een materiaal ontwikkeld van polymeer wat duurzame soja-olie bevat. Het materiaal biedt duurzaamheid bij langdurige slijtage en goede grip op verschillende oppervlakken bij verscheidene weersomstandigheden.

Michael Greenberg, de voorzitter van Skechers, geeft in een verklaring het volgende aan: “De samenwerking is een voorbeeld van twee vertrouwde merken die samenkomen voor het ontwerp van een high-tech product dat onze consument ten goede zal komen. De zool geeft meer stabiliteit bij het rennen en perfecte grip bij gladde oppervlakken op de werkplek. We verwachten dat deze verbeteringen zullen resoneren met onze consument die deze innovaties kan terugvinden in de Skecher schoen waar zij van houden.”

Website Skechers: nl.skechers.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top