Ga naar hoofdinhoud

SKECHERS brengt samen met Tokidoki een Limited Edition collectie uit

Met de universele gedachte dat er elke dag iets onverwachts en bijzonders kan gebeuren, zijn het internationaal erkend en iconisch lifestyle merk tokidoki en het Californische sneakermerk SKECHERS een wereldwijde samenwerking aangegaan.

Maak kennis met de splinternieuwe, leuke en kleurrijke tokidoki-lijn. Enkele van de populaire en modieuze SKECHERS-sneakers voor vrouwen, inclusief SKECHERS Uno, zijn nu verkrijgbaar met daarop de volledige sterrencast aan kleurrijke personages uit het tokidoki-universum. De sneakers zijn ook voorzien van het iconische tokidoki-logo met het hartje en de gekruiste botten.

“Het is altijd mijn missie geweest om het bereik van onze visie uit te breiden naar een zo groot mogelijk publiek. En wat is een betere manier dan dit te doen op het canvas van SKECHERS?”, zegt Simone Legno, mede-oprichter en Chief Creative Officer van tokidoki. “De SKECHERS-collectie tot leven zien komen, geeft me het gevoel dat we altijd al voor elkaar bestemd zijn geweest. Ik kan niet wachten om te zien hoe deze nieuwe tokidoki-uiting helpt om plezier en geluk over de hele wereld te verspreiden.”

“De speelse en iconische ontwerpen van tokidoki passen perfect bij onze modieuze sneakercollecties”, zegt Michael Greenberg, president van SKECHERS. “We werken samen met creatieve en artistieke merken zoals tokidoki om de modebewuste shopper te prikkelen die continu op zoek is naar mogelijkheden om zichzelf op unieke manieren te uiten. Dit type samenwerkingen openen voor ons de deur naar nieuwe consumenten en we zo kunnen laten kennismaken met het ongeëvenaarde gevoel voor stijl en het comfort dat typerend is voor SKECHERS.”

“We zijn erg enthousiast deze nieuwe collectie te introduceren die de kracht van het merk tokidoki en onze toegewijde fanbase samenbrengt met het bereik van SKECHERS om zo modieuze consumenten in belangrijke markten te bereiken”, zegt Pooneh Mohajer, medeoprichter en CEO van tokidoki. “SKECHERS is echt een geweldige partner. Deze samenwerking, tussen de kunst van tokidoki en de schoenendesigns van SKECHERS heeft geresulteerd in stijlen waarvan we zeker weten dat ze zullen aanslaan bij tokidoki-fans van alle leeftijden.”

SKECHERS | tokidoki lanceert in eerste instantie vier stijlen voor vrouwen in de maten 35 tot en met 42. De Sunny Street is een sportieve vetersneaker voorzien van de all-star cast van tokidoki Unicorno karakters en een kleurrijk ontwerp met zwarte suède-accenten. De SKECHERS Uno sneakers brengen felle kleuren naar een hoger niveau door de tokidoki-handtekening, het hart met gekruiste botten logo, op elk paar sneakers te drukken in felle blauwe, roze en gele kleuren. En cuteness-alarm met de SKECHERS Uno 2 retrosneakers. Deze modieuze sneaker heeft een leuke all-over print van tokidoki’s meest geliefde karakters op een van SKECHERS meest geliefde modellen. De Upbeats zijn tot slot de perfecte witte sneaker voor de zomer, met kleurrijke details en tokidoki-karakters op de buitenzool.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top