Ga naar hoofdinhoud
Cosh! Shoppingkaart Amsterdam

Shoppingkaart Cosh! komt naar Amsterdam

De gemeente Amsterdam lanceert samen met Cosh! een duurzame shoppingkaart.

Cosh!, momenteel actief in verschillende steden in België, is bezig met internationale uitbreiding. De eerste Europese stad buiten België om die ook met deze shoppingkaart gaat werken is Amsterdam, blijkt uit een persbericht.

De shoppingkaart is bedoeld om consumenten te stimuleren om te shoppen bij winkels en webshops van fysieke én duurzame winkels. De kaart heeft een breed aanbod met o.a. tweedehandswinkels, kinderkledingwinkels en retailers met heren- en damesmode. Ook kunnen consumenten op de shoppingkaart ‘verborgen parels’ vinden die zich buiten de grote winkelstraten bevinden. De kaart wordt zowel online als fysiek aangeboden en is te koop bij toeristische informatiepunten zoals VVV’s, hotels en deelnemende winkels. De kaart bevat een eigen QR-code waarmee consumenten het assortiment van een winkel kunnen bekijken en meer informatie kunnen vinden.

De fysieke kaart zal vanaf 23 april te koop zijn. Winkeliers kunnen zich nu aanmelden om een plek op de kaart te krijgen. Een aantal retailers die zich al aangemeld hebben zijn o.a. RecycleKid, Myomy, Six and Sons, New Optimist en The Collection One. Elke winkel wordt eerst door Cosh! gescreend voor ze getoond worden op de kaart.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top