Ga naar hoofdinhoud
Shoesme Klabbers

Shoesme opent nieuwe brandstore in samenwerking met Klabbers Schoenen uit Vleuten

Shoesme presenteert een nieuwe samenwerking met Klabbers Schoenen. Klabbers Schoenen heeft in samenwerking met Shoesme een nieuwe Shoesme Brandstore geopend.

Klabbers Schoenen – Shoesme Brandstore Vleuten
Volgens Gaico Klabbers, eigenaar Klabbers Schoenen, trekt het concept een nieuwe doelgroep aan, waardoor veel nieuwe klanten worden getriggerd. Michiel Slaats, eigenaar Shoesme, vult daarop aan; “Door met ervaren winkeliers, zoals Gaico Klabbers, deze samenwerking aan te gaan maak je snel, grote stappen op de vloer, en dat is wat we willen”.

Vijf Shoesme brandstores
Eerder opende Shoesme al een Brandstore in het Brabantse Heusden in samenwerking met Smits Schoenen. De allereerste Brandstore opende Shoesme destijds in Tilburg, waar ook het hoofdkantoor en warehouse van het merk gevestigd zijn. Hierna volgde de brandstore in Breda, vlak daarna werd de vierde brandstore geopend in het centrum van Den Bosch waar voorheen de bekende kinderschoenenwinkel Piccolino gevestigd was.

Het concept in een notendop
Inmiddels slaat Shoesme de handen ineen met Klabbers schoenen in Vleuten. Hier presenteren ze een uitgebreide collectie, die tevens ook in de webshop te vinden is. Daarmee kan de consument kiezen, na eerst goed geadviseerd te zijn in de Shoesme shop, en met drop-shipment laten leveren. Michiel licht toe: “We hebben nu drie eigen winkels waarvan we er volgend seizoen nog eentje gaan omzetten naar een Brandshop in samenwerking met een klant.  Onze andere twee winkels in Breda en Den Bosch blijven onze flagship stores. Zo houden we feeling met de markt om laten zien dat het écht werkt. Onze verdere focus ligt vanaf nu op samenwerking met onze klanten en het uitbreiden van de 100% brandstores in samenwerking met bestaande Shoesme dealers.”

Bewijs dat het werkt
Begin dit jaar heeft dit concept zich al bewezen, met de opening van de Brandstore in Heusden in samenwerking met Martijn Smits. Na drie seizoenen kan Shoesme nu al aantonen dat het werkt.  Volgens Martijn Smits blijft de omzet groeien ten opzichte van de periode toen hij nog meerdere kinderschoenen merken verkocht.

Daarbuiten zijn de Brandstores ook een goede tool om de naamsbekendheid te vergroten, en vormen ze een kweekvijver voor nieuwe concepten. De reacties van consumenten op de schoenen en winkel zorgen voor waardevolle feedback die in de collecties en in het winkelconcept wordt verwerkt.

“Product als service”
Zo zou Michiel het willen noemen. Met de uitgebreide collectie, het interieur, en zelfs het weghalen van je oude voorraad aan het einde van het seizoen, zonder dat de klant hiervoor iets hoeft te investeren. Dit is volgens Shoesme het nieuwe model voor de retail en bovendien bespaart het veel onnodige tijd en geld wanneer het proces is gestart. De klant kan zich volledig concentreren op de inkoop van mode, dames en heren schoenen en zo is er extra budget wat anders zou opgaan in de kinderschoenen inkoop.

Website: www.shoesme.nl, https://www.klabbers-schoenen.nl/

Contact

Klabbers Schoenen – Shoesme Brandstore Vleuten
Middenburcht 2
3452MT Vleuten
T  030 666 4124

Openingstijden:

Maandag 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 21.00 uur
Zaterdag 09.30 – 17.00 uur
Zondag gesloten

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top