Ga naar hoofdinhoud

Shoesme opent haar achtste brandstore in Rotterdam

Sinds 5 november kun je bij de Shoesme brandstore, in de wijk Hillegersberg aan de Bergse Dropstraat, de allerleukste baby- , en kinderschoenen vanaf maat 18 t/m 38 shoppen.

Outlet
Deze winkel zal eerst starten als outlet shop waar je Shoesme baby- en kinderschoenen van vorige seizoenen kunt shoppen tegen een fijne aanbiedingsprijs: vanaf €10 tot €40.

Nieuwe collectie
In februari 2023 zal deze brandstore omgetoverd worden naar de echte Shoesme experience en shop je vanaf dan de mooiste en leukste schoenen uit onze nieuwe Shoesme zomercollectie.

Acht brandstores
Eerder opende Shoesme al brandstores in Breda en Den Bosch en franchisestores in Drachten, Goirle, Heusden, Hoogerheide en Vleuten. De opening van onze nieuwe winkel in Rotterdam versterkt onze aanwezigheid in Nederland. Het is een belangrijke stap in de uitbreiding van de groeistrategie. Voor Shoesme is dit een mooie kans om fans en klanten in de Randstad direct te bedienen en hen de ultieme Shoesme beleving te laten ervaren. Daarnaast zijn de brandstores ook een goede tool om de naamsbekendheid te vergroten en vormen ze een kweekvijver voor nieuwe concepten. De reacties van consumenten op zowel schoenen als de winkel zorgen voor waardevolle feedback die in de collecties en in het winkelconcept wordt verwerkt.

De nieuwe brandstore is te vinden aan De Bergse Dorpstraat 36B in Rotterdam. Geopend op woensdag en vrijdag vanaf 09:30 tot 17:30 uur.  Zaterdag is de winkel geopend vanaf 09:30 tot 17.00 uur.

Vacatures
Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van het Shoesme team? Shoesme is nog op zoek naar een verkoopmedewerker voor Shoesme Rotterdam. Bekijk de vacature.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top