Ga naar hoofdinhoud
Shoesme Goldline

Shoesme breidt collectie uit met grote maten

Het Nederlandse kinderschoenenmerk Shoesme breidt haar eigen collectie uit met grote maten. Naast de uitgebreide baby- en kinderschoenencollectie komt Shoesme met een volledig nieuwe lijn: Shoesme Goldline. Een modische en hippe collectie voor jongens en meiden in maten 31 t/m 41.

Doordat jongeren nog volop in de groei zijn, zijn modieuze volwassenschoenen vaak te breed. De nieuwe Goldline collectie is speciaal ontworpen voor deze doelgroep. De collectie is geproduceerd op een kinderleest wijdte 3,5 en is geïnspireerd op de laatste fashion trends. Met deze modieuze collectie wil Shoesme fashionable jongeren bereiken.  De Goldline collectie bestaat onder andere uit chelseaboots, bikerboots westernboots en sneakers. Hiermee wordt Shoesme een concurrent en een aanvulling van reeds bestaande labels die de smalle wijdte maten vertegenwoordigen.

De Goldline collectie is geproduceerd in Portugal en zijn gemaakt van 100% leer. Net als alle andere collecties van Shoesme wordt De Goldline collectie ondersteund door marketing en voorraad.

Shoesme presenteert de Goldline collectie vanaf dit inkoopseizoen in haar nieuwe Cast showroom in Nieuwegein.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top