Ga naar hoofdinhoud

Shoes and News voegt de merken Nathan-Baume en Giulietta Jones toe aan portfolio

Shoes and News, inmiddels bekend van Rapisardi en theFLEXX, presenteren dit seizoen nu ook de collecties van Nathan-Baume en Giulietta Jones. Daarmee breiden ze hun merkenportfolio uit.

Nathan-Baume
Nathan-Baume is een Belgisch lederwarenhuis en ontleent zijn succes aan een rijke geschiedenis van vakmanschap en traditie. Stijl en kwaliteit staan centraal. De collecties bestaat uit prachtige leersoorten, lakleder en vilt- of pied-de-poule effecten, fijne leesten, fraaie hakken en subtiele plateauzolen, mooie belijningen, vaak uitneembare voetbedden en andere zachte inlegzolen. Het merk staat voor een stijlvolle vrouwelijke collectie waarbij comfort ook een zeer belangrijk aspect is. In België kan men niet meer om het merk heen en in Nederland vertegenwoordigd Shoes and News nu het merk.

Giulietta Jones
De collectie van GiuliettaJones is eigenwijs, heeft vrouwelijke belijningen in pumps, booties en (lange) laarzen. De kleuren en materialen die gebruikt worden zijn actueel en prachtig. Van warm suède tot cognac tonen en van luipaard suède tot mooie-net-niet-effen-zwart-prints.

Shoes and News
C.A.S.T. showroom 473
info@shoesandnews.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top