Ga naar hoofdinhoud

Schrijf je nu in voor PREVIEW KIDS

Maandag 8 januari 2024 vindt de eerste editie van PREVIEW KIDS plaats bij CAST in Nieuwegein. Ontdek tijdens dit event de nieuwste kinderkleding en schoenen collecties van meer dan 150 merken onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje!

LET’S PREVIEW
PREVIEW kenmerkt zich door de opzet in eenvoud. Merken presenteren zich allemaal op eenzelfde manier, waarbij er geen onderscheid op basis van marketingbudgetten kan worden gemaakt, maar juist de focus op product centraal staat. Hierdoor word je als inkoper bij het oriënteren en inkopen meer getriggerd om écht goed naar de producten te kijken.

UITBREIDING
Momenteel is CAST nog druk bezig met verbouwen, want door de toenemende interesse in PREVIEW heeft de organisatie besloten om de beursruimte uit te breiden met een extra verdieping van 1.000m2. De beursruimte is voor PREVIEW KIDS volledig gevuld, merken kunnen zich dus ook niet meer aanmelden voor dit event.

150+ MERKEN
Kom langs en ontdek op maandag 8 janauari 2024 meer dan 150+ merken. Waaronder: Anthony Morato, Babyface, Bergstein, Circle of Trust, Dirkje, Feetje, Garcia, Hublot Mode Marine, Kiezeltje, Levv, Malelions, Monnalisa, Petit Bateau, Rellix, Retour denim de luxe, Shoesme, Topitm & Vingino.

Bekijk de volledige merkenlijst op www.cast.nl/preview-kids.

SCHRIJF JE NU IN
PREVIEW KIDS is toegankelijk voor alle retailers (buyers-only). Schrijf je vóór je bezoek online in. Non-buyers zijn helaas niet welkom op dit event.

SAVE THE DATE
Naast PREVIEW KIDS organiseert CAST in januari 2024 nog 3 andere mode-events:

PREVIEW KIDS | 08.01.24
PREVIEW WOMEN | 15.01.24
PREVIEW MEN | 22.01.24
STREETVIEW | 29.01.24

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top