Ga naar hoofdinhoud

Schoenenmerk Van Lier lanceert vrouwenlijn

Ruim 200 jaar lang konden enkel mannen genieten van de pasvorm, kwaliteit en stijl van Van Lier schoenen en sneakers. Vanaf heden is Van Lier er onder leiding van ondernemer Geert van Spaendonck ook voor alle vrouwen van de wereld!

Sinds 1815 reist de familie Van Lier de wereld rond om op zoek te gaan naar de hoogste kwaliteit leder om er de mooiste schoenen van te maken. Van Lier gaat altijd mee met de tijd en staat nooit stil. Ook nu niet! Zo heeft Van Spaendonck in samenwerking met Jeltje Rommens, die de collectie beheert, een prachtige collectie sneakers voor vrouwen ontworpen.

De vrouwencollectie bestaat uit de Rosa en de Violetta series. De bloemennamen verwijzen naar de artistieke en botanische roots van de familie van Van Spaendonck. Zo vind je in het Noordbrabants Museum prachtige bloemschilderwerken onderteknd met Gerard van Spaendonck.

De winkelverkoopprijzen voor de Rosa en de Violetta variëren van € 159,90 tot € 169,90. De introductie vindt eind deze maand plaats in de Van Lier Stores in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Maastricht.

Website Van Lier: www.vanlier.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top