Ga naar hoofdinhoud

Schoenendagen CAST veilig en succesvol verlopen

Afgelopen week stond CAST in het teken van de Schoenendagen (voorheen bekend als BUY & BLOOM). Van zondag 13 september tot en met vrijdag 18 september stond het schoenencentrum vol gastexposanten en bezoekers. Hoewel de drukte zoals verwacht uitbleef, mocht dat de pret niet drukken.

Volgens Caroline Beitler, Senior Beurscoördinator CAST, waren de gastexposanten erg enthousiast. “Op zondag was het rustig en op maandag werd dit met constante aanloop overall goed. De gewenste spreiding van bezoekers op de woensdag, donderdag en vrijdag bleef helaas een beetje uit.”

Voor het eerst sinds een aantal jaren zijn alle vaste showrooms de gehele week geopend. Marijn Verschure, General Manager CAST, vertelt: “We hebben hiervoor gekozen om meer spreiding van bezoekers te kunnen genereren in verband met de noodzakelijke maatregelen. In de toekomst hopen we dat bezoekers ook meer verspreid over alle dagen en maanden CAST bezoeken in plaats van enkel seizoensgebonden. Op deze manier wordt er meer gebruik van faciliteiten op locatie gemaakt. Wij zijn hier tegenwoordig goed op ingericht en hopen dat met name de kleine zelfstandige winkels niet meer massaal op één moment in het seizoen komen. Het is toch juist veel prettiger om in ongedwongen sfeer goed door collecties heen te gaan en afgewogen beslissingen te nemen.”

Vanwege de nieuwe opzet van deelname konden gastexposanten ervoor kiezen om naaste de normale aanwezigheid voor zondag en maandag extra dagen toe te voegen. De merken BRONX, Filomoti, Fields of Gold, Ambitious, Ströber, Chaniotakis en Robinson Shoes waren alle dagen van de Schoendagen aanwezig. “Deze opzet werkt, als je een bestaande klantenkring en netwerk hebt staan waar je afspraken voorafgaand aan de beurs plant voor de rustigere dagen”, aldus Caroline Beitler.

Website CAST: www.cast.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top